top of page

Alkoss több napon keresztül Szentbékkállán, táborozz velünk! 😊

 

A táborba kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen a megszokott módon mindenkit egyénileg segítünk majd az alkotásban.

 

Szállásunk a Sárvári Vendégház hangulatos 2 ágyas szobáiban lesz (a tábor ideje alatt csak mi leszünk a vendégházban), alkotni pedig a vendégház közös térében vagy varázslatos kertjében fogunk. Ezt a meseszép helyszínt két éve fedeztük fel. Magas fák közé vidéki hangulatba burkolózó kert, csodás vendégház, természetközeli terekkel és nagyon kedves házigazdával vár minket. A vendégház  terasza és kertje nyugodt környezetet biztosít ahhoz, hogy feltöltődj, kikapcsolódj és az alkotás által jobban felfedezd önmagad erejét, potenciálját, szépségét.

Your paragraph text.png

Tarts velünk 4 napra egy különlegesen szép helyre! 💗

3 remek képet fogunk közösen megfesteni, illetve a környéken kirándulni, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében. A festésekhez a képeket úgy választottuk ki, hogy témában és technikai megoldásokban is eltérők legyenek, reméljük Neked is tetszenek!

A kirándulásokat is könnyedre tervezzük, de ha csak a vendégházhoz tartozó hatalmas ligetes parkban szeretnél a nyugágyon pihenni, vagy olvasni a festések után, ez a hely ahhoz is tökéletes!

Szakadj ki egy kicsit a mindennapok rohanásából, jó társaságban alkoss, pihenj, kapcsolódj ki! 😊

Szeretettel várunk felnőtteknek szóló táborozós élményfestő csapatunkba.💗

A TÁBORRÓL

 

Szállással és szállás nélkül is tudsz csatlakozni festő csapatunkhoz, akár mind a 3 festésre és 3 éjszakára, de ha 1 - 1 napra tudsz csak jönni, akkor is nagy szeretettel látunk. 💗

A résztvevők száma korlátozott, foglalj helyet időben! 

Elhelyezés 2 ágyas szobákban, az épületen belül teljesen felszerelt konyha, étkező, a hatalmas kertben nyugágyak és függőágyak, illetve fedett terasz grill sütővel és bográcsozó hellyel.

_______________________ 

A festőtábor díja szállással: 78.000 HUF/fő/3 éjszaka, mely tartalmazza a három napi festést művészeti vezető segítségével, az eszközöket (50x40 cm vászon, festék, ecset, kötény), három darab saját készítésű festményt, szállást három éjszakára, három vacsorát és italokat (finom borokat, kávét, frissítőket). 

                                                           _______________________ 

A festőtábor díja szállás nélkül: 60.000 Ft/fő/3 nap. 
                                                           _______________________ 

Ha csak egy napra tudsz csatlakozni, akkor a tábor egy napra szóló díja szállás nélkül, 20.000 HUF/fő/nap, amely tartalmazza a művészeti vezető segítségével irányított festéseket, az eszközöket (50 x 40 cm vászon, festék, ecset, kötény),  saját készítésű festményt, egyszeri étkezést (vacsora), illetve, italokat (kávé, frissítők).

Ha teljes kikapcsolódásra és pihenésre vágysz akkor a legjobb helyen jársz!  A helyszín magával ragadó, a festmények  gyönyörűek és a csapat a legjobb! 💗

Még több kép a helyről és a tavalyi táborunkról:
bottom of page