top of page

Csapatépítő Programok

Célunk

Az Artist for a Day Festő Stúdióban olyan programokat hoztunk létre, amelyeknek célja, hogy kikapcsolódjatok a hétköznapok rohanásából, feltöltődjetek egyik kezetekben ecsettel másikban egy pohár borral!

 

Célunk, hogy az estén a részvétel és az elkészült alkotás is kellemes élményt nyújtson és közelebb hozza egymáshoz az együtt dolgozó munkatársakat, vagy egyszerűen örömet jelentsen számotokra.

Festőestjeinken garantált a remek hangulat! Hagulatos zene, finom borok, forró tea-kávé, házi szörpök és finom falatok várnak. 

 

Az elkészült kép pedig mindenkinek a saját otthona dísze lehessen, ajándékul szolgáljon szeretteiteknek, ismerőseiteknek vagy a közös program emlékét őrizzen irodátokban!    

Helyszín

"Festés, Hangulat, Borok" 

 

Az Artist for a Day festő stúdiónk programjai egy 20 fő befogadására alkalmas rusztikus hangulatú boltíves Veszprém Óvárosában található hangulatos épületben zajlik.  

Csapatépítő programok

Foglaljátok le Festő Stúdiónkat csapatépítő alkalomra! Garantált a jó hangulat és a közös élmény!

  1. nincs szükségetek festőtudásra

  2. minden alkotáshoz szükséges eszköz a rendelkezésetekre áll: vászon: 40x50 cm, festőkötény, ecsetek, festőkések, festékek, állvány és minden mást amire szükségetek lehet

  3. a megfestett csodaszép alkotásokkal távoztok!

 

Művészeti vezetőnk útmutatása mellett gyönyörű, a világ ismert festőinek munkáit keltitek életre úgy, hogy lépésről lépésre haladva átélitek majd az alkotás feledhetetlen élményét!

Csapatépítés különleges módon!

  • 12 fő fölött 10%-os sávos kedvezményt biztosítunk 20 főig

  • 20 fő fölött a csapatépítő közös festést kitelepüléssel vállaljuk 15%-os sávos kedvezménnyel

  • több fő esetén kérd egyéni ajánlatunkat! 

bottom of page