top of page

Privát Programjaink

Meglepetés születésnap!

Az Artist for a Day Festő Stúdióban különleges módon ünnepelheted meg születésnapodat vagy ajándékozhatsz szeretteidnek egy meglepetés estét! Privát festő programjaink célja hogy, kikapcsolódjatok a hétköznapok rohanásából, feltöltődjetek egyik kezetekben ecsettel másikban egy pohár borral!

 

Célunk, hogy a festésen a részvétel és az elkészült alkotás is kellemes élményt nyújtson és egyszerűen örömet jelentsen számotokra az együtt töltött idő.

Festőestjeinken garantált a remek hangulat! Hangulatos zene, finom borok, forró tea-kávé, házi szörpök és finom falatok várnak. 

Az elkészült kép pedig mindenkinek a saját otthona dísze lehessen, ajándékul szolgáljon szeretteiteknek, ismerőseiteknek és a a közös program emlékét őrizze!    

Helyszín - Időpontok

Az Artist for a Day Élményfestő stúdiónk programjai egy 20 fő befogadására alkalmas rusztikus hangulatú boltíves Veszprém Óvárosában található hangulatos épületben zajlik. 

 

Privát programjainkra kérjük e-mailben jelentkezzetek! A 3 órás program időpontjának kiválasztásában teljesen rugalmasak vagyunk. A hét bármelyik napjára kérheted a programot reggel 10:00 és este 18:00 óra közötti kezdéssel.

Elérhetőségeink:

Telefonszámunk: +36 30 561 5140

Email címünk: artistforaday@yahoo.com

Party Time!

Foglaljátok le Élményfestő Stúdiónkat bármilyen különleges alkalomra! Garantált a jó hangulat és a közös élmény!

  1. nincs szükség festőtudásra

  2. minden alkotáshoz az eszközöket  biztosítjuk: vászon: 30x60 cm vagy 40x50 cm, festőkötény, ecsetek, festőkések, festékek, állvány és minden mást amire szükség lehet

  3. a festés végén csodaszép saját készítésű alkotásokkal távoztok!

Művészeti vezetőnk útmutatása mellett gyönyörű, a világ ismert festőinek munkáit keltitek életre úgy hogy lépésről lépésre haladva átélitek majd az alkotás feledhetetlen élményét!

"Mert festeni együtt még jobb!" 

bottom of page