Privát programjaink

Meglepetés születésnap!

Az Artist for a Day Festő Stúdióban különleges módon ünnepelheted meg születésnapodat, vagy ajándékozhatsz szeretteidnek egy meglepetés estét! Privát festőestjeink célja hogy, kikapcsolódjatok a hétköznapok rohanásából, feltöltődjetek egyik kezetekben ecsettel másikban egy pohár borral!

 

Célunk, hogy az estén a részvétel és az elkészült alkotás is kellemes élményt nyújtson és egyszerűen örömet jelentsen számotokra az együtt töltött idő.

Festőestjeinken garantált a remek hangulat! Hagulatos zene, finom borok, forró tea-kávé, házi szörpök és finom falatok várnak. 

Az elkészült kép pedig mindenkinek a saját otthona dísze lehessen, ajándékul szolgáljon szeretteiteknek, ismerőseiteknek és a a közös program emlékét őrizze!    

Helyszín - Időpontok

"Festés, Hangulat, Borok" 

 

Az Artist for a Day festő stúdiónk programjai egy 20 fő befogadására alkalmas rusztikus hangulatú boltíves Veszprém Óvárosában található hangulatos épületben zajlik.  

Privát programjainkra kérjük emailben jelentkezzetek! A 3 órás festőélmény program időpontjának kiválasztásában teljesen rugalmasak vagyunk! A hét bármelyik napjára kérheted a programot reggel 10:00 és este 21:00 óra között! 

Írj nekünk!

Segítünk kiszínezni privát programod! 

Party Time!

Foglaljátok le Festő Stúdiónkat bármilyen különleges alkalomra! Garantált a jó hangulat és a közös élmény!

  1. nincs szükségetek festőtudásra

  2. minden alkotáshoz szükséges eszköz a rendelkezésetekre áll: vászon: 40x50 cm, festőkötény, ecsetek, festőkések, festékek, állvány és minden mást amire szükségetek lehet

  3. a megfestett csodaszép alkotásokkal távoztok!

Művészeti vezetőnk útmutatása mellett gyönyörű, a világ ismert festőinek munkáit keltitek életre úgy hogy lépésről lépésre haladva átélitek majd az alkotás feledhetetlen élményét!

Festőestjeinken garantált a remek hangulat! Hagulatos zene, finom borok, forró tea-kávé, házi szörpök és finom falatok várnak. 

Az elkészült kép pedig mindenkinek a saját otthona dísze lehessen, ajándékul szolgáljon szeretteiteknek, ismerőseiteknek és a közös program emlékét őrizze!