top of page

💖 2023. szeptember 28 - október 01. között! 💖

BALATON-FELVIDÉKRE MEGYÜNK ALKOTNI ÉS TÖLTŐDNI EGY SZEMNEK, TESTNEK ÉS LÉLEKNEK KEDVES Vendégházba!

Alkoss több napon keresztül Szentbékkállán, táborozz velünk! 

A táborba kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen a megszokott módon mindenkit egyénileg segítünk majd az alkotásban.

Szállásunk a Sárvári Vendégház hangulatos 2 ágyas szobáiban lesz (a tábor ideje alatt csak mi leszünk a vendégházban), alkotni pedig a vendégház közös térében vagy varázslatos kertjében fogunk. Magas fák közé vidéki hangulatba burkolózó kert, csodás vendégház, természetközeli terekkel és nagyon kedves házigazdával vár minket. A vendégház  terasza és kertje nyugodt környezetet biztosít ahhoz, hogy feltöltődj, kikapcsolódj és az alkotás által jobban felfedezd önmagad erejét, potenciálját, szépségét.

2023 Szentbékkálla.pptx.jpg

Tarts velünk 4 napra egy különlegesen szép helyre! 💗

3 remek képet fogunk közösen megfesteni, illetve a környéken kirándulni, hogy feltöltekezzünk a természet színpompás közegében. A festésekhez a képeket úgy választottuk ki, hogy témában és technikai megoldásokban (festünk füstfóliával, festőkéssel) is eltérők legyenek, reméljük Neked is tetszenek!

A kirándulásokat is könnyedre tervezzük, de ha csak a vendégházhoz tartozó hatalmas ligetes parkban szeretnél a nyugágyon pihenni, vagy olvasni a festések után, ez a hely ahhoz is tökéletes!

Szakadj ki egy kicsit a mindennapok rohanásából, jó társaságban alkoss, pihenj, kapcsolódj ki! 😊

Szeretettel várunk felnőtteknek szóló táborozós élményfestő csapatunkba.💗

A TÁBORRÓL

 

Szállással és szállás nélkül is tudsz csatlakozni festő csapatunkhoz, akár mind a 3 festésre és 3 éjszakára, de ha 1 - 1 napra tudsz csak jönni, akkor is nagy szeretettel látunk. 💗

A résztvevők száma korlátozott, foglalj helyet időben! 

Elhelyezés 2 ágyas szobákban, az épületen belül teljesen felszerelt konyha, étkező, a hatalmas kertben nyugágyak és függőágyak, illetve fedett terasz grill sütővel és bográcsozó hellyel.

_______________________ 

A festőtábor díja szállással: 89.000 HUF/fő/3 éjszaka, mely tartalmazza a három napi festést művészeti vezető segítségével, az eszközöket (3 db 40x50 cm vásznakat, festékeket, füstfóliát ecset, kötény, stb), három darab saját készítésű festményt, szállást három éjszakára, három vacsorát és italokat (finom borokat, kávét, frissítőket). 

                                                                                    _______________________ 

Ha csak egy-egy napra tudsz csatlakozni, akkor a tábor egy napra szóló díja szállás nélkül, 22.000 HUF/fő/nap, amely tartalmazza a művészeti vezető segítségével irányított festéseket, az eszközöket (50x40 cm vászon, festék, ecset, kötény),  saját készítésű festményt, egyszeri étkezést (vacsora), illetve, italokat (kávé, frissítők).

Ha teljes kikapcsolódásra és pihenésre vágysz akkor a legjobb helyen jársz!  A helyszín magával ragadó, a festmények  gyönyörűek és a csapat a legjobb! 💗

Fényképek a helyről és az elmúlt évek táboraiból:
bottom of page